Kycklingfilé med salladsost

Värm ugnen till 200 grader.
Snitta upp kycklingfilé. Stoppa in salladsost och hackade soltorkade tomater. Linda runt bacon. Fäst med tandpetare och bryn kycklingen i lite smör i stekpannan. Lägg filéerna i en ugnsäker form och efterstek tills filéerna är genomstekta.
Ät med kokt ris, grönsallad och med någon god crème fraichesås.

Varm Cambolina i ugn

Värm ugnen till 225 grader.
Lägg Cambolina i en ugnsäker form (En stor eller små).
Hacka valnötter och hasselnötter samt skiva torkade aprikoser och fikon.
Värm honung i en kastrull blanda i 1 msk fint rågmjöl. Rör om.
Häll den varma honungen över osten, samt ös över nöt och fruktblandningen.
Ställ in formen i ugnen. Grädda tills osten blivit genomvarm och mjuk och nötterna lite rostade. Ät och njut!

Mariannes lax i ugn

Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg en hel laxsida på folie. Salta och skiva mjuk roquefortost (blåmögelost) på laxen. Lägg på en liten smörklick och bädda sedan in laxen i folie. Kontrollera att laxen är färdig efter c:a 20 min. Ät med pressad potatis med bladspenat och en god sallad.